Тол1

14 листопада 2016 року в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва відбулася виховна година спілкування студентів І курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (академнаставник Гангур Віталій Васильович)  та психолога Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Геби Тетяни Андріївни на тему: «Толеранність: увага всім, повага кожному». Захід був приурочений до Міжнародного дня толерантності.

Детальніше...  

1

З 31.10. по 03.11.16р. вперше в Україні відбувся  конкурс професійної майстерності WORLDSKILLS UKRAINE. На урочистому відкритті з привітальним словом виступили прем’єр міністр України В.Б. Гройсман, міністр освіти України Л.М. Гриневич, представникWORLDSKILLS від європейської організації, а також багато відомих шеф-кухарів з різних країн світу.

Детальніше...  

lviv 1

20-21 жовтня 2016 року студенти УТЕК КНТЕУ разом з студентами УТЕІ КНТЕУ відвідали Львівський міжнародний форум індустрій туризму та гостинності. Захід тривав 2 дні і за цей час екскурсанти мали змогу ознайомитися з тонкощами своєї майбутньої професії.

Детальніше...  

banow 2

12 жовтня 2016 року в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулися змагання по приготуванню традиційної закарпатської страви – баношу. Гостями свята були команди Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та послуг і Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ.

Детальніше...  

nezal

Про це розповів науковець Іван Хланта студентам Ужгородського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету на запрошення директора коледжу Л.І.Павлюк та завідувача відділенням економіки та підприємництва Ю.М. Конкуса 12 вересня 2016 р.

Детальніше...  

xlib 4

11 жовтня 2016 року в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ презентували дослідницький проект «Від зернини до хлібини». Захід організували та провели викладачі технологічних дисциплін. Метою проекту була демонстрація студентам шляху хліба від помелу зерна до поступлення його на прилавки магазинів, сформувати в молоді повагу до хліба та прищепити дбайливе ставлення до нього.

Детальніше...