Who's Online

На сайті 12 гостей та відсутні користувачі

Відкрите лабораторно-практичне заняття з дисципліни "Закарпатська кухня"

zakakukh12.jpg

11 листопада 2022 року на базі кухні лабораторії УТЕІ ДТЕУ відбулося відкрите лабораторно-практичне заняття з дисципліни "Закарпатська кухня". Студенти 4 курсу спеціальності "Харчові технології" готували, під керівництвом викладача Куклишин М.І., здавна всі відомі страви нашого регіону: Форель запечена з картоплею по-селянськи, крученики м'ясні з картоплею печеною, картопля фарширована м'ясною начинкою та грибна мачанка, чірке попригаш з метаними галушками, м'ясо по-полонинськи з рисом відварним.

zakakukh1.jpg  zakakukh2.jpg

zakakukh6.jpg

zakakukh3.jpg  zakakukh5.jpg

zakakukh4.jpg  zakakukh15.jpg

zakakukh14.jpg  zakakukh17.jpg

zakakukh7.jpg  zakakukh18.jpg

zakakukh8.jpg

zakakukh9.jpg

zakakukh10.jpg

zakakukh11.jpg

zakakukh13.jpg