0002  

ПІЧКАР МАРІАННА МИХАЙЛІВНА

Голова циклової комісії технологічних дисциплін. У 2004 році закінчила Вінницький торговельно-економічний університет, напрямок «Фінанси», спеціальність «Державні фінанси». У 2010 році закінчила Київський національний університет харчових технологій, напрямок «Харчові технології та інженерія» , спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог. Спеціаліст першої категорії.Викладач дисциплін «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Організація барної справи», «Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства».

 
     
 0005  

ШУМИЛО ГАННА ІВАНІВА

У 1974 році закінчила Київський торгово-економічний Інститут за спеціальністю “Технологія і організація громадського харчування”.
Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, автор навчального посібника «Технологія приготування їжі».Викладач дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Закарпатська кухня», «Виробництво борошняних кондитерських виробів».

     
 0004  

ШКРАБ СТЕФАН СТЕФАНОВИЧ

У 1984 році закінчив Полтавський кооперативний інститут за спеціальністю спеціальність “Технологія і організація громадського харчування”. Спеціаліст І категорії.
Викладач дисциплін «Устаткування в закладах ресторанного господарства», «Процеси і апарати харчових виробництв», «Фізіологія харчування».

     
 0001  

КУКЛИШИН МАРІЯ ІВАНІВНА

У 2010 році закінчила Київський національний університет харчових технологій, напрямок «Харчові технології та інженерія» , спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог. Спеціаліст другої категорії.
Викладач дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Закарпатська кухня», «Виробництво борошняних кондитерських виробів».

     
 0003  

ПЕРЕБЗЯК МАРІЯ МИХАЙЛІВНА

У 2014 році закінчила Київський торговельно-економічний інститут за спеціальністю «Менеджмент організації», майстер виробничого навчання.
Викладач дисципліни «Виробництво борошняних кондитерських виробів».

     
 0000  

КІРЕШ ВІКТОРІЯ ВАСИЛІВНА

У 2009 році закінчила Київський національний університет харчових технологій, напрямок «Харчові технології та інженерія» , спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог, майстер виробничого навчання.
Викладач дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції».

     
   

ЧЕПКАНИЧ ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА

У 2011 році закінчила Ужгородський навчальний центр за спеціальністю «Менеджмент організації», майстер виробничого навчання.