Цикл загальної підготовки
1. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
2. | Основи правознавства |
3. | Історія України |
4. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
5. | Культурологія |
6. | Економічна теорія |
7. | Інформатика та комп’ютерна техніка |
8. | Безпека життєдіяльності і основи охорони праці |
9. | Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
Цикл професійної підготовки
11. | Інформаційні системи та технології в професійній діяльності |
12. | Бухгалтерський облік |
13. | Технологія та організація обслуговування в готелях |
14. | Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства |
15. | Будівлі та устаткування закладів готельного та ресторанного господарства |
16. | Санітарія і гігієна в готелях |
17. | Технологія та організація виробництва продукції ресторанного господарства |
18. | Стандартизація, сертифікація та метрологія |
19. | Основи менеджменту |
20. | Професійний етикет |
21. | Основи маркетингу |
Вибіркові компоненти ОП
1.1 | Санаторно-курортна справа |
2.1 | Організація дозвілля |
3.1 | Товарознавство. Харчові продукти |
4.1 | Основи туристичної діяльності |
5.1 | Міжнародний ресторанний сервіс |
6.1 | Барна справа |
7.1 | Психологія та етика готельно-ресторанного бізнесу |
8.1 | Охорона праці в галузі та цивільний захист |