Ознайомлення студентів із змістом освітньо-професійної програми

Для студентів ІІ курсів спеціальності «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» проведено заняття по ознайомленню із змістом сайту коледжу.

Студентам продемонстровано шляхи пошуку інформації щодо організації та графіку навчального процесу, змісту та структури освітньо-професійних програм відповідних спеціальностей. Вони мали змогу дізнатися більше про викладачів випускової циклової комісії фінансово-облікових дисциплін. Важливою частиною стало ознайомлення з повним переліком дисциплін, що вивчаються на ІІ та ІІІ курсах, обов’язковими та вибірковими  компонентами, які розбирали на основі представлених силабусів, різними видами практичної підготовки, переліком професій, які забезпечує освітня програма. Присутні отримали інформацію про загальні та спеціальні компетентності, результати навчання.

Пізнавальною та корисною виявилася інформація щодо академічності доброчесності, видів її порушень, наслідків та методів запобігання. Для майбутніх фахівців в сфері бізнесу та фінансів цікавим був пошук на сайті коледжу фінансової інформації, а саме:  кошторису, бюджету та балансу коледжу.

Практичними навичками ділилися керівники робочих груп з розробки та реалізації освітньо-професійних програм «Фінанси і кредит», «Бухгалтерський облік»Смочко В.Ю., Голубка С.М.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*