Відділення харчових технологій

Технологічне відділення є структурним підрозділом коледжу.

Гиндрюк Василь Васильович
завідувач технологічного відділення,
спеціаліст вищої категорії,
викладач-методист,
Відмінник освіти України,
Лауреат Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «Керівник навчального закладу»

На відділенні проводиться підготовка молодшого спеціаліста з галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво харчової продукції».
Строк навчання 3 роки 5 місяців на основі базової загальної середньої освіти (денна форма навчання) та 2 роки 10 місяців на основі повної загальної середньої освіти, 2 роки 5 місяців для кваліфікованих робітників (заочна форма навчання).

Якщо Ви мрієте займати такі первинні посади:

Технік-технолог;
Керуючий(менеджер) підприємством харчування;
Керуючий рестораном, кафе, їдальнею;
Завідувач виробництвом в закладах харчування;
Шеф-кухар;
Адміністратор залу в закладах харчування;
Виробник харчових напівфабрикатів;
Кухар;
Кухар дитячого харчування;
Кондитер;
Бармен;
Офіціант;
Лаборант хімічної лабораторії;
Інспектор з якості продукції харчових виробництв,
брати участь у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах кулінарної майстерності, то технологічне відділення коледжу чекає на Вас.

Тільки у цьому навчальному році наші студенти Росоха Віктор, Спащук Василь, Гайданка Діана вибороли І місце з приготування бограчу під час проведення Міжнародного телерадіофестивалю «Мій рідний край», отримали ІІ та ІІІ місця на Всеукраїнському кулінарному конкурсі-фестивалі українських регіональних кухонь у м. Київ, а студенти Суботіна Олександра та Семен Вікторія привезли бронзу та срібло з Міжнародного конкурсу молодих талантів, що проводився у м. Пряшів.

Підготував завідувач відділення
В.В. Гиндрюк