Круглий стіл “Особливості вступної кампанії 2023 та практичний орієнтир успішного вибору майбутньої професії”

02.05.2023 року на базі практики (Готель “Дружба Ужгород”) навчальних закладів ВСП “УТЕФК ДТЕУ” та УТЕІ ДТЕУ відбувся круглий стіл

Особливості вступної кампанії 2023 та практичний орієнтир успішного вибору майбутньої професії

В роботі круглого столу взяли участь здобувачі освіти спеціальностей: “Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” і випускники коледжу та інституту: Юрій БАЛОГА – засновник та операційний директор UDC Consulting, співзасновник групи компаній UDC, автор проєкту “Фінансова няня”, Артур МИГАЛКО – співвласник декількох компаній, що діють у сферах торгівлі, логістики та садівництва, засновник компанії ТОВ “Ґолден Ґарден”, Віра БУРИЧКА ТОВ “КРАМ” (Компанія Крам).

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулись директор УТЕІ ДТЕУ Петро ГАВРИЛКО та директор коледжу Сергій ВОЛОЩУК. В ході круглого столу випускники поділилися цікавими кейсами з власного досвіду, а студенти мали змогу отримати відповіді на всі свої питання щодо обраних спеціальностей та можливостей професійного зростання.

Випускники зорієнтували майбутніх фахівців на ключових моментах досягнення успіху у сфері економіки та власного бізнесу, надали слушні поради щодо оновлення та реалізації освітньо-професійних програм. Всі учасники круглого столу відмітили доцільність проведення таких зустрічей для практичного орієнтиру молоді та ролі закладів освіти у створенні власного стартапу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*