Міжвузівська науково-практична конференція «Актуальні питання природних екосистем України в умовах воєнного стану»

27 квітня 2023 року на базі ВСП «УТЕФК ДТЕУ» відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Актуальні питання природних екосистем України в умовах воєнного стану».

У роботі конференції взяли участь понад 60 учасників – здобувачів фахової передвищої освіти з різних областей України: Вінницької, Хмельницької, Полтавської, Київської та Закарпатської.

З вітальними словами до учасників звернулися директор ВСП «Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» Волощук Сергій Михайлович, заступник директора ВСП «Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» Раті Оксана Леонідівна.

На пленарному засіданні з доповіддю «Природоохоронні проєкти Німецького Союзу Охорони Природи та біорізноманіття на території України» виступив випусник коледжу Іван ТИМОФЕЄВзаступник керівника програми Центральної Азії та Східної Європи НАБУ.

Чудовим продовженням пленарного засідання стали секційні заняття, на яких здобувачі освіти мали можливість подискутувати за тематиками доповідей. Юні науковці обмінялися досвідом та інноваціями.

За результатами конференції видана збірка тез доповідей. Учасники конференції отримали сертифікати.

Дякуємо студентам за активну участь!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*