
Здобувачі освіти навчилися працювати з дріжджовим тістом та готувати як солодкі так і солоні страви з нього.
Заняття провела Леся Каганець-Гаврилко







Сінабони -назва знаменитих булочок з корицею пішла від англ. Cinnamon (кориця). Сьогодні ця страва — флагман мережі однойменних кафе по всьому світу. Хто б міг подумати, що такі прості та знайомі нам з дитинства ласощі стануть всесвітньо відомими. Наші студенти теж не відстають від трендів і навчилися готувати сіннабони на практичному занятті.


Хачапурі – смачна і ароматна випічка родом із Грузії. Вони бувають різних форм та видів, у себе на батьківщині подаються до столу практично щодня. Здобувачі освіти вирішили приготувати один з варіантів – хачапурі по-аджарськи. Вони впевнені , що ця страва вам неодмінно сподобається своїм насиченим і водночас ніжним смаком.



Leave a Reply