Лабораторно-практичне заняття на тему: “Вироби з дріжджового тіста” ІІІ ХТ “Б”

Здобувачі освіти навчилися працювати з дріжджовим тістом та готувати як солодкі так і солоні страви з нього.
Заняття провела Леся Каганець-Гаврилко

Сінабони -назва знаменитих булочок з корицею пішла від англ. Cinnamon (кориця). Сьогодні ця страва — флагман мережі однойменних кафе по всьому світу. Хто б міг подумати, що такі прості та знайомі нам з дитинства ласощі стануть всесвітньо відомими. Наші студенти теж не відстають від трендів і навчилися готувати сіннабони на практичному занятті.

Хачапурі – смачна і ароматна випічка родом із Грузії. Вони бувають різних форм та видів, у себе на батьківщині подаються до столу практично щодня. Здобувачі освіти вирішили приготувати один з варіантів – хачапурі по-аджарськи. Вони впевнені , що ця страва вам неодмінно сподобається своїм насиченим і водночас ніжним смаком.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*