
Здобувачі освіти навчилися працювати з тістом та готувати вишукані страви з нього.
Заняття провела Леся Каганець-Гаврилко



Меренговий рулет зараз в тренді, тож ми вирішили приготувати саме його. Для начинки використали полуничне кюлі, ніжний крем на вершках та крем-сирі . Але головна фішка рецепта це повітряна та ніжна меренга на яєчних білках. Не буду лукавити, рецепт не з простих, але результат вартий кожної витраченої хвилини.



Мені здається, всі так люблять хінкалі, що їх можна виділити в окрему мову любові: ,соковиті хінкалі з яловичиною. Хотілося б сказати, що готувати їх просто, але тут таки потрібно трохи терпіння та вправності. Хоча, впевнена для наших студентів , немає нічого неможливого.









Рум’яні, гарячі деруни із соковитою м’ясною начинкою розділяють усього сорок хвилин та один простий рецепт. Уявіть, як ви пробуєте перший шматочок деруна зі сметаною та м’ясом, а тілом розливається хвиля тепла та ендорфінів.
Пиріг зі шпинатом та фетою в тісті філо виходить дуже ніжним та однаково добре смакує як теплим, так і в холодному вигляді.
Створюючи цей рецепт, наші здобувачі освіти надихались пирогом “спанакопіта”. Це традиційна грецька солона випічка, до складу якої можуть входити також цибуля та яйця.




Якщо ви ніколи раніше не куштували страву з сирої яловичини, то саме час спробувати. До того ж, приготувати тартар з яловичини в домашніх умовах доволі легко, головне – намагайтеся не пропускати інгредієнти, тоді смак вийде ідеальним. У поєднанні з каперсами, гірчицею, лимоном та ворчестерським соусом виходить дуже насичена смаками закуска. Як їсти тартар із яловичини? Краще за все подавати його із хрустким багетом! Підсмажте шматочки багета на сухій пательні до золотавої скоринки з обох боків.



Leave a Reply