Зустріч студентів ІІІ курсу з випускницею коледжу 2003 року

У вівторок 21.03.2023 року відбулася зустріч майбутніх фахівців, студентів ІІІ курсу з випускницею коледжу 2003 року спеціальності «Облік і оподаткування», директором компанії «Три Оптика» Шутко Галиною Миколаївною. Творча зустріч відбулася у форматі циклу «Формула успіху».

Галина Миколаївна розповіла про свій шлях становлення і формування як фахівця: починала свою трудову діяльність бухгалтером у бюджетній сфері, але більш цікавим для неї виявилася робота у комерційних структурах. Займала посади бухгалтера, головного бухгалтера в сфері нафтового бізнесу та торгівлі слабоалкогольними напоями.

У структурі компанії «Три Оптика» починала з посади головного бухгалтера, а наразі очолює її.

Також Галина Миколаївна розповіла про діяльність у бізнесовій структурі. Компанія «Три Оптика» займається роздрібною та оптовою торгівлею сонцезахисними окулярами та окулярами, що коригують зір. Тривалий період часу компанія була дистриб’ютором всесвітньовідомого виробника оптичної продукції Marchon EyewearInc. та презентувала в Україні окуляри наступних торгових марок:CalvinKlein, KarlLagerfeld, Emilio Pucci, Etro, Chloe, Fendi, Valentino та інші. Наразі компанія «Триоптика» виробляє окуляри під власними торговими марками, що успішно реалізовуються у понад 220 торгівельних об’єктах по всій території України. У довоєнний час у мережі працювало до 160 чоловік, обсяги діяльності – це реалізація більше 330 тисяч пар окулярів щороку.

Зокрема, Галина Миколаївна звернула увагу на необхідності базових знань, їх удосконалення, а також зауважила, що обов’язковою умовою для кар’єрного росту є знання іноземних мов.

Година спілкування проминула дуже швидко, насичено, творчо, у піднесеному настрої. Студенти проявили цікавість. Така зустріч стимулює до роздумів, навчання та удосконалення своїх практичних навичок в обраних професіях.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*