Україна – країна нескорених!

«Україна – країна нескорених!»: студенти коледжу долучились до відзначення Дня Гідності та Свободи.

21 листопада в Україні вкотре згадують знакові події початку ХХІ століття, які назавжди змінили долю нашої країни. Помаранчева революція та Революція Гідності, що розпочались в листопадові дні, з різницею в дев’ять років, назавжди вкарбували ідеї свободи та демократії, патріотизм та мужність українців.

В рамках відзначення одного з ключових моментів українського державотворення, для студентів ВСП «УТЕФК КНТЕУ» працівниками відділу бібліотеки Дичко К., Дьолог М. та Ненько К. підготовано і оформлено книжково-ілюстративну виставку «Вистояли на Майдані – переможемо у війні!», яку презентовано на занятті з історії України. Виставка містила матеріали, присвячені Помаранчевій революції, Революції Гідності, анексії Криму та початку російсько-української війни, акцентуючи увагу на тому, що це був перший переможний бій українського суспільства і попереду велика перемога, і ми повинні бути гідними її.

Для студентів І курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та біржова діяльність» проведено тематичний захід в рамках знайомства з історією українських революції, вікторина, в ході якої команди «Синіх» та «Жовтих» перевіряли свої знання про Україну, малювали карту та державні символи, згадували революційні та повстанські пісні.

Студенти І та ІІ курсу також долучились до підготовки тематичних стіннівок, які присвячені боротьбі українців за права, їх незламності та патріотизму. ІІ ФБС влаштувавши флешмоб #Вільні_люди та читання поезії, присвяченої всім борцям за свободу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*