Нові перспективи науково-практичних контактів

20 липня 2022 року до ВСП “УТЕФК ДТЕУ” завітали поважні гості: професор Бошицький Юрій Ладиславович, ректор Київського університету права Національної Академії наук України; Бухало Мирослава Василівна, керівник центру Міжнародного  центру правових та економіко-соціальних досліджень країн Центрально-Східної Європи Київського університету права НАН України.

Предметом зацікавленого обговорення стали перспективи наукових контактів в частині інформаційно-правового забезпечення підготовки майбутніх фахових молодших бакалаврів, особливо, в контексті стрімкого просування нашої держави на шляху до членства в ЄС.

Перший крок вже реалізований – бібліотека коледжу поповнилася кількома томами Юридичної енциклопедії та Збірником наукових праць. На згадку про заклад та тепле спілкування директор коледжу С.М.Волощук презентував пам’ятне ювілейне видання “Шлях завдовжки в сотню літ”,  присвячене історії становлення флагмана торговельно-економічної освіти Закарпаття. Учасники зустрічі були одностайні в необхідності налагодження тісніших  контактів уже в наступному навчальному році.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*