Голокост – Вічний Урок Людству

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, що став однією з найбільших трагедій ХХ століття, про яку людство не має право забути. Голокост – це переслідування та масове винищення євреїв нацистами та їхніми поплічниками у період з 1933 до 1945 рр.

Для студентів І курсу, спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, проведено тематичне заняття «Голокост – вічний урок людству» для ознайомлення з масштабами одного з найбільших злочинів ХХ ст., адже за час нацистського режиму в Європі загинуло близько 6 млн євреїв. Студенти переглянули презентацію, дізнались про найбільші «табори смерті», створені нацистами у Європі і відвідали віртуальну фотоекспозицію з табору Аушвіц-Біркенау.

Для слухачів ІІ курсу, спеціальності «Облік і оподаткування» проведено лекцію-дискусію «Голокост. Не можна забути!». Студенти згадували події, з яких розпочалося переслідування і винищення єврейського населення, місця масових вбивств євреїв на території України, ознайомились з матеріалами мультимедійної виставки «Бабин Яр: пам’ять на тлі історії», дізнались більше про Меморіальний комплекс історії Голокосту Яд-Вашем, проглянувши одну з онлайн виставок «Альбом Аушвіц».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*