Батл з всесвітньої історії

В кінці першого семестру студенти-першокурсники з всесвітньої історії вивчають тему “Національні лідери країн Азії, Латинської Америки” у формі практичної роботи. Студенти обирають одного з запропонованих національних героїв та представляють його політичний портрет у довільній формі. Студентам було запропоновано сформувати команди, відзняти відео та влаштувати змагання між групами першокурсників.

І ПТБД Б курс представляли студенти Віталій Прадід, Марта Мичко, Віктор Кость, Ярослав Матейко, Анна Синявська. Вони обрали темою біографію індійського національного лідера Махатми Ганді. (https://youtu.be/_SInrgd0MQk)

Від І ОО групи виступила Юліанна Синичка. Темою її відео стала біографія турецького національного героя Мустафи Кемаля Ататюрка. (https://youtu.be/lXqkv8wHQC8)

В групі І ХТ Б було знято 2 відео. Перше — це командна робота про Мустафу Кемаля Ататюрка Михайла Митровція, Кирила Поповича, Олександра Свадеби та Максима Тара. (https://youtu.be/CJ8aV3Ij5aQ)

Друге відео про Махатму Ганді зняв Богдан Костик. (https://youtu.be/2A7SxLUwGDU)

За результатами голосування перемогла команда групи І ХТ Б курсу: Михайло Митровцій, Кирило Попович, Олександр Свадеба та Максим Тар.

Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім студентам за участь!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*