Студенти коледжу грали в настільну соціальну гру «Бути жінкою»

25 листопада в рамках щорічної акції «16 днів проти гендерного насильства» студенти коледжу відвідали Ужгородську публічну бібліотеку, де взяли участь у настільній соціальній грі «Бути жінкою».

Захід відбувся за ініціативи Ужгородського міського центру соціальних служб (Фленько І.). Учасниками заходу були студенти І та ІІ курсів спеціальності «Облік і оподаткування (кер.групи Павлик В.) Модератором гри виступила Анжела Бабкіна – регіональна координаторка БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» у Закарпатській області.

Гра «Бути жінкою» – це настільна гра, де гравці мають пройти шлях становлення жіночих героїнь в сучасному українському суспільстві, з його викликами і можливостями.

Учасники та учасниці під час гри мали можливість розвіяти гендерні стереотипи і міфи, боротися із дискримінацією та проявами сексизму. Учасники обговорювали ситуації, ділилися своїми думками.

Всі студенти отримали інформаційні буклети «Насильство – це сміття, яке треба виносити з дому» та «План безпеки : Ваші кроки у випадку домашнього насильства».

Коледж виражає подяку колективу Ужгородської публічної бібліотеки та особисто Андріані Гузак за сприяння.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*