Віртуальний MICE – тур до Вінниці студентів готелярів та туристів ВСП “УТЕФК КНТЕУ”

13 жовтня 2021р. ВСП “Вінницький тороговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ” радо приймав на Міжвузівській науково-практичній онлайн-конференції на тему “Розвиток внутрішнього туризму на Україні: проблеми та перспективи” студентів з усієї України. Метою було обговорення проблематики розвитку різних видів туризму на Вінниччині в умовах кризи.

Координаторами конференції та основними спікерами стали науковці та практики, зокрема Наталія Лозовська, директор коледжу, відкрила захід та презентувала навчальний заклад, Вега Кулявець, заст. директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, виступила з доповіддю про проблематику та перспективи розвитку Вінницької області; Олександр Вешелені, директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, презентував туристичні магніти м. Вінниця, якими зацікавив усіх студентів і викликав бажання відвідати це місто.

Наші студенти теж відзначилися актуальними та змістовними доповідями: “Туристичні тренди Закарпаття в умовах пандемії” презентувала Анна Павлик (науковий керівник Медяник А.М.), “Гастротуризм Закарпаття” – Крістіна Поршун (науковий керівник Канчі В.М.), “Вплив сучасної туристичної діяльності на навколишнє природне середовище” – Анна-Софія Канчі (науковий керівник Денчиля-Сакаль А.М.). Вдячні за організацію конференції та сподіваємось на подальшу співпрацю та партнерство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*