День здоров’я в УТЕФК КНТЕУ: спортивні естафети та конкурс приготування страв на вогні

15 вересня у ВСП «Ужгородському торговельно-економічному фаховому коледжі КНТЕУ» відбувся День здоров’я. Місцем проведення став лісовий масив мікрорайону «Шахта». Спортивні змагання включали п’ять основних видів: футбольна естафета, баскетбольна естафета, легкоатлетична естафета, перенеси подругу та перетягування канату.

Участь прийняло 17 команд, до яких входили студенти І та ІІ курсів. Всі студенти проявили свої найкращі фізичні якості, командну роботу та загальну атмосферу згуртованості. Переможцями спортивних змагань стали команди ІІ ФБС (І місце), ІІ ПТБД А,В (ІІ місце), І ХТ А (ІІІ місце). Вони отримали почесні грамоти та солодкі подарунки.

В рамках заходу також відбувся конкурс приготування страв на вогні. У приготуванні традиційної страви – бограчу вправлялися студенти ІІІ та IV курсів. Журі в складі директора коледжу – Волощука С.М., завідувача відділенням підприємництва і торгівлі – Граб С.І., голови циклової комісії академнаставників – Сливканич Л.І,, визначило переможців – команди ІІІ ХТ «А», ІІІ ХТ «Б» та збірна команда IV ХТ «А» і «Б».

Також додатково відбулося визначення переможців у номінаціях: ІІІ ХТ «А» – «Представлення страви»; ІІІ ХТ «Б» – « Пікантність страви»; ІV ХТ «А»/ХТ «Б» – «Класичність рецептури». Команда викладачів коледжу на чолі з завідувачем відділення харчових технологій Гиндрюком В.В. також готувала бограч разом зі студентами і стала переможцем у номінації «Лагідність страви». 16 вересня в актовій залі відбулося урочисте вручення дипломів та призів учасникам конкурсу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*