Студентські будні відділення харчових технологій ВСП “УТЕФК КНТЕУ”

Циклова комісія хіміко-технологічних дисциплін веде цілеспрямовану підготовку майбутніх фахівців харчової промисловості та сфери ресторанного господарства, розвиває свідоме ставлення до майбутньої професії, любові до обраного фаху, виховує прагнення до самовдосконалення.

Практичні заняття

На кожному занятті студенти набувають важливих професійних навичок під керівництвом викладачів фахових дисциплін.

Для ефективної підготовки фахівців у коледжі активно впроваджуються інноваційні технології навчання: інтерактивні лекції, ділові ігри, майстер-класи та професійні квести.

Серце нашої кухні-лабораторії б’ється беззупинно! (офлайн і онлайн)

Лабораторні роботи наших студентів

Практика

Наші студенти мають чудову можливість проходити практичну підготовку у провідних закладах ресторанного господарства Ужгорода.

ЗРОБИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР!

СТАНЬ ЧАСТИНКОЮ НАШОЇ ДРУЖНЬОЇ КОМАНДИ!!!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*