«Вдячні за свободу»: в коледжі відбулися заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про тих, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього, тих, хто, виборював право жити у вільній та демократичній країні. Революції Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір.

Для студентів коледжу проведені тематичні виховні години «Вдячні за свободу», присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Адже, саме вони стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й прикладом для наших воїнів, які сьогодні гідно захищають територіальну цілісність України, утверджуючи право людини на вільне життя.

Для студентів першого курсу проведено лекцію-бесіду на тему «Зима, що нас змінила». Революція Гідності стала поворотним моментом новітньої історії України, вона являється знаковим маркером державотворення нашої країни. На лекції студенти мали змогу обговорити основні віхи Революції Гідності, переглянути хроніки найкривавіших днів 18-20 лютого 2014 року, поговорити про революцію через призму історій Героїв Небесної Сотні.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*