Команда УТЕК КНТЕУ стала переможцем змагань з міні-футболу

10 квітня 2019 року на штучних майданчиках спорткомплексу “Юність” пройшли змагання з міні-футболу в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації на 2018-2019 н.р.
Участь у футбольних баталіях прийняло 6 команд: Ужгородського музичного коледжу імені Д. Є. Задора (УМК), Ужгородського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування (УВПУ ТТХ), Природничо-гуманітарного коледжу державного вищого навчального закладу “Ужгородський національний університет” (ПГК ДВНЗ “УжНУ”), Ужгородського коледжу культури і мистецтв (УККМ) та медичного коледжу “Монада”.


Згідно регламенту змагань команди грали за коловою системою “кожний з кожним”, склавши дві групи по 3 команди. По дві кращі команди продовжували боротьбу на стадії півфіналу. Невдахи півфіналів у серії пенальті визначали бронзового призера, а переможці – чемпіона.
Так, у першій групі виступали команди ПГК ДВНЗ “УжНУ”, “Монада” та УВПУ ТТХ. Другу склали – УТЕК КНТЕУ, УККМ і УМК.
У першому півфіналі УВПУ ТТХ досить легко переграли УККМ з рахунком 8:0, в іншому – УТЕК КНТЕУ не залишив шансів ПГК ДВНЗ “УжНУ”, перемігши останніх 2:0.
У матчі за третє місце фортуна була ближче до природничо-гуманітарного коледжу, які по-пенальті здолали команду коледжу культури і мистецтв 4:3.
Окрасою змагань стала фінальна зустріч між командами УТЕК КНТЕУ та УВПУ ТТХ. Тільки у самому кінці матчу торговельно-економічному коледжу вдалося вирвати мінімальну перемогу 2:1, тим самим стати переможцем змагань.
За підсумками турніру команди розташувались у наступному порядку:
1 – УТЕК КНТЕУ;
2 – УВПУ ТТХ;
3 – ПГК ДВНЗ “УжНУ”;
4 – УККМ;
5 – Медичний коледж “Монада”;
6 – УМК.
Команда-переможець УТЕК КНТЕУ, яку готував Вадим Запрутняк, виступала у складі: Булеца Ігор, Бізяєв Євген, Семків Олександр, Кичера Іван, Басараб Йосип, Кудрич Ярослав, Чунтух Юрій, Дідич Назар, Куцак Володимир, Кадачігов Артем.
На урочистій церемонії нагородження усі призери отримали кубки, дипломи, медалі та грамоти від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*