Студенти УТЕК КНТЕУ здійснили пізнавальну екскурсію на швейну фабрику

5 вересня студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальності “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” здійснили пізнавальну екскурсію до ПрАТ “Ужгородська швейна фабрика” ТМ “Парада” з метою вивчення технології виробництва швейних виробів. Екскурсія була організована в рамках навчальної практики під керівництвом Т.В Партики.
Студентів зустріла керівник підприємства Мирослава Каламуняк, яка розповіла історію створення фабрики та про зародження швейної промисловості у місті.
Особливо зацікавило сучасне обладнання для пошиття та термообробки виробів. Більшу частину виготовленого одягу відправляють на європейський ринок. Шанувальники віддають перевагу ТМ “Парада” за оптимальне поєднання якості, модного стилю та ціни. В основі колекцій – класичний діловий одяг для жінок, який органічно поєднує строгість стилю з вишуканою романтичністю та оригінальністю.
Команда професійних дизайнерів готує щороку більше 200 нових моделей одягу у двох колекціях: “Весна-Літо” та “Осінь- Зима”.
Для виготовлення продукції використовуються високоякісні тканини провідних виробників Італії, Болгарії, Чехії, Туреччини та Німеччини.
Ця екскурсія розширила знання студентів про роботу підприємства, була цікавою і пізнавальною. Велика подяка шановній Тамарі Володимирівні, яка організувала її для нас.

Риба Вероніка,
студентка ІІ курсу
спеціальності “Підприємництво,
торгівля та біржова діяльність”

УТЕК КНТЕУ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*