Студенти УТЕК КНТЕУ здобули чотири призових місця на міжнародному конкурсі в Словаччині

14 грудня 2017 р. cтуденти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ взяли участь в міжнародному конкурсі “Sweetcup 2017”, що проходив у м. Пряшів (Словаччина) в Stredná odborná škola obchodu a služieb. Змагалися команди кухарів та товарознавців з Угорщини, Словаччини, Польщі та України.
Студентка УТЕК КНТЕУ Аліна Шован посіла перше місце у номінації “Торти” (керівник М.М.Перебзяк) Дівчина приготувала торт з натуральних продуктів за рецептурою свого наставника.
Срібло в номінації “Торгівельні працівники” здобули студентки-товарознаці ужгородського коледжу Яна Ялова та Тетяна Човарга (керівник А.Ю.Пересоляк). Дівчата демонстрували майстерність пакування подарунків.
Також друге місце посіла студентка товарознавчого відділення коледжу Мирослава Лізак у номінації “Оформлення святкового столу” (керівник Г.М.Данко). Срібну медаль завоював студент спеціальності “Виробництво харчової продукції” Валерій Чайковський у номінації “Десерти” (керівник В.В.Кіреш). Хлопець вміло приготував вишуканий смаколик.
Участь команди коледжу у конкурсі відбулася за сприяння директора УТЕК КНТЕУ Л.І.Павлюк та заступників директора М.В.Кияка та Г.М.Данко.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Г.М.Данко входила до складу комісії по оцінюванню результатів робіт торгівельних працівників. Вона також дала інтерв’ю словацькому телеканалу “Маркіза”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*