Студенти-технологи Ужгородського торговельно-економічного коледжу змагалися в пізнавальному квесті

10 жовтня 2016 року студенти IV курсів спеціальності «Виробництво харчової продукції» Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ змагалися в пізнавальному квесті. Захід пройшов у рамках тематичного тижня. Організаторами дійства були викладачі циклової комісії технологічних дисциплін Пічкар Маріанна Михайлівна та Куклишин Марія Іванівна. Мета квесту була навчити студентів надавати необхідний рівень сервісу гостям нашого краю.
Першим завданням було запропонувати відпочиваючим 10 місць, які варто відвідати в нашому краї. Майбутні фахівці назвали Мукачівський замок «Паланок», озеро Синевир, гора Говерла, бази відпочинку «Шипот», «Воєводино», «Деренівська купіль» тощо.
У другому завданні юні технологи мали назвати напої, які є візиткою Закарпаття. Були названі вина «Троянда Закарпаття», «Каберне», купажні вина з лісових ягід, настоянки на полині, авторські вина. Це завдання студенти виконували в дегустаційному залі «Шардоне», де на практиці мали визначити вид запропонованого вина.
Наступним завданням, яке майбутні технологи отримали в ресторані «Лічі», було складання пазлу карти Закарпаття з подальшим нанесенням на неї кулінарних родзинок краю.
Ще одним кроком у проходженні квесту був інтелектуально-кулінарний конкурс. Студенти мали скласти раціон харчування для гостей, використовуючи свої знання закарпатської кухні. Це завдання вони виконували в ужгородському закладі «Комора», який спеціалізується на стравах місцевої кухні.
Майбутні спеціалісти-технологи в проходженні завдань мали використати свої професійні знання, які вони здобули в коледжі, а також проявити неабияку винахідливість та кмітливість. Переможців відзначили солодкими призами та грамотами.

Пічкар Маріанна Михайлівна,
голова циклової комісії технологічних дисциплін
УТЕК КНТЕУ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*