Як ужгородські студенти-готельники вчилися на практиці своєму ремеслу

30 вересня 2016 року студенти спеціальності «Готельне обслуговування» УТЕК КНТЕУ та групи IV МГРБ УТЕІ КНТЕУ відвідали два найбільші санаторно-курортні комплекси Ужгородського району «Термал Стар» та «Деренівську купіль», а також Екотуроб’єкт «Золота підкова».
Під час навчально-пізнавальної екскурсії молоді люди мали чудову нагоду розширити свої професійні знання про сучасний стан та перспективи розвитку туристичного сервісу на Закарпатті. Вони побачили особливості організації роботи основних служб, номерний фонд санаторно-курортних комплексів, основні та додаткові послуги, типи організації харчування для туристів, лікувальні процедури, особливості об’ємно-планувальних рішень будівель комплексу та прилеглої території.
У саноторно-курортних комплексах «Термал Стар» та «Деренівська купіль» екскурсанти довідалися багато цікавого про цілющі води нашого краю, які є основним лікувальним фактором цих закладів. Адже кремній, який міститься у воді, сприяє позитивному впливу при захворюваннях опорно-рухового апарату, суглобів, легень, травної системи, нирок, відмічається позитивний вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин, стан ендокринної системи, а кремнієва кислота має знеболювальний вплив.
Усі три екскурсійні об’єкти знаходяться в місцевості з унікальним кліматом та неповторною красою. А ще, крім кліматичних та бальнеологічних ресурсів, ці місця надзвичайно багаті на різноманіття ягід, грибів і квітів. У цьому студенти мали можливість переконатися на власному досвіді.
Особливе враження на юнацтво справили елементи ландшафтного дизайну: зелені насадження, тераси, альтанки, водопади, фонтани, озера, струмочки та те, наскільки гармонійно розташовані всі ці складові компоненти на території оздоровчих комплексів.
Такі екскурсії є чудовим стимулом до подальшого навчання студентської молоді.
Виражаємо подяку за теплий прийом, гостинність і цікаву програму, надану нам під час візиту адміністрацією та працівникам приймаючих закладів.

Віталія Канчі, голова циклової комісії
готельно-туристичних дисциплін

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*