«День відкритих дверей» у Головному управлінні Державної казначейської служби України у Закарпатській області

21 січня 2016 року студенти ІІ курсу Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальності «Фінанси і кредит» відвідали «День відкритих дверей» у Головному управлінні Державної казначейської служби України у Закарпатській області.

Студенти, разом з своїм наставником В.Ю. Смочко зустрілися з начальником Головного управління ДКСУ в Закарпатській області Н.В. Конджарія.
Керівники та спеціалісти Головного управління ДКСУ в Закарпатській області цікаво та детально розповіли про напрямки роботи підрозділу, його функції у системі органів. З гордістю показали своїх колег, висококваліфікованих фахівців, якими пишається Головне управління ДКСУ в Закарпатській області та багато з яких, є доречі, випускниками нашого навчального закладу.
Студенти також отримали інформацію про професійні періодичні видання, якими користуються працівники казначейської служби, особлива увага була прикута до Всеукраїнського науково-практичного журналу «Казна України», на сторінках, якого багато фахової інформації.
Всі залишилися задоволені зустріччю та висловили побажання, щодо подальшої плідної співпраці і сподівання, що перше знайомство продовжиться проходженням виробничої практики студентів УТЕК КНТЕУ у Головному управлінні ДКСУ в Закарпатській області.

DSC_9597.JPG
DSC_9636.JPG

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*