Пам’ять крізь віки

28 жовтня 2015 р.в УТЕК КНТЕУ відбувся захід, присвячений до 100-річчя начального закладу, організатором та ініціатором якої був Конкус Ю.М. – завідувач відділення з економіки та підприємництва.

Учасниками заходу були студенти ІІ та ІІІ курсів спеціальностей: «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит», «Оціночна діяльність» (ІІ БО»А», академнастанк – Рибакова Л.П., ІІ ФК»А», академнаставник – Смочко В.Ю., ІІ ФК»Б», академнаставник – Хусті Р.І., ІІІ ФК «Б», академнаставник – Сімех Р.В., ІІ ОД, академнаставник – Слабак Т.І., ІІІ ОД, академнаставник – Касарда Л.Ш.) , які підготували презентації про випускників коледжу з різних куточків Закарпаття. Були представлені: Великоберезнянський, Ужгородський, Перечинський, Тячівський, Воловецький та Свалявський райони:
ІІ БО»А» -Грицан Наталія, Грись Ганна, Рисляєва Марина;
ІІФК»Б» – Кирлик Вікторія, Попелич Тетяна, Чундак Мар’яна;
ІІІ ОД – Тороній Людмила, Булина Юлія;
ІІ ВХП»А» – Гаврилко Леся, Ланова Юлія.
Студенти ознайомили всіх присутніх також з історією УТЕК та викладачами-ветеранами.
Привітала студентів та викладачів коледжу із 100-річчям навчального закладу журналістка газети «Все про бухгалтерський облік» Ненько К.М. і вручила грамоти найкращим студентам коледжу за успішне навчання та актину участь у житті нашого начального закладу.

321.JPG

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*