XІІІ Міжнародний конкурс «SWEETCUP 2015» у м. Пряшеві 19.02.2015

Студенти Ужгородського торговельно–економічного коледжу КНТЕУ на XІІІ Міжнародному конкурсі «SWEETCUP 2015» у м. Пряшеві 19.02.2015.

В ці нелегкі для України дні студентське життя нашого коледжу вирує, смуток з радістю йдуть поруч. Свої професійні вміння продемонстрували студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» в м. Пряшеві (Strednа odbornа školа obchodu a služieb).

Учасниця конкурсу Аніко Надь виборола медаль «Срібне пасмо» та диплом найкращого кондитера серед представників Чехії, Польші, Словацької республіки в Номінації торти на тему «Dezerty 21.storočia»;

Росоха Віктор отримав бронзову медаль та диплом «Бронзове пасмо» у Номінації десерти однойменної теми.


Сприяли студентам в удосконаленні навиків і досягненні успіхів майстри виробничого навчання Марія Перебзяк та Вікторія Кіреш (зауважила заступник директора з навчально – виробничої роботи Ганна Данко). Співпраця коледжу закордонними навчальними закладами налагоджена завдяки зусиллям заступника директора з виховної роботи Кіяк Михайла.
Словацькі колеги приємно вражені участю та фаховими вміннями наших студентів та вдячні директору коледжу – Ларисі Іванівні Павлюк.

Інформацію підготувала Медяник А.М.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*