Захоплююча подорож Перлинами Карпат

Гарною традицією вже стали подорожі студентів та викладачів коледжу чарівними куточками нашого краю. Цими вихідними студенти відділень  підприємництва та торгівлі, харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи знову подалися в мандри.

Першою нашою зупинкою став Воловецький перевал: чарівні барви осінніх Карпат, що захоплюють подих та неймовірні краєвиди нікого не залишають байдужими.

Далі переїзд та огляд водоспаду Шипіт в селі Пилипець. Це місце дивує своєю красою і неповторністю і вважається одним з найгарніших в Україні.

На Синевирському перевалі робимо фотопаузу. Потім студенти вирушають до перлини Карпат – озера Синевир,  яке овіяне безліччю легенд. Разом з тим це найбільше та найглибше озеро Українських Карпат.

Смачний обід на галявині, а далі заключна наша зупинка еко-парк «Долина вовків». Крім сірих, білих та чорних канадських вовків, які дали назву самій локації, на території ферми є верблюди, лами, кози та олені, яких студенти залюбки погодували морквою.

Завдяки екскурсії студенти  розширили свої знання про природу рідного краю, а також ознайомилися з найвідомішими туристичними магнітами регіону.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*