Як студенти коледжу подорожували Європою

Гарною традицією для студентів нашого коледжу стали цікаві подорожі до завершення навчального року. Цей рік не став винятком і студенти разом з викладачами вирушили у мандрівку столицями Європи.

Першим містом нашої подорожі була красуня Прага. Це місто відоме своїми розкішними площами, прекрасними готичними соборами та бароковими будівлями. Студенти розпочали свою екскурсію із Вацлавської площі та палацу Люцерна, почули легенду про астрономічний годинник на Староміській площі, загадали бажання на Карловому мості, піднялися на Празький Град та помилувалися візитівкою Праги собором Святого Віта. 

Наступного дня на нас чекав вишуканий Відень. Під час автобусно-пішохідної екскурсії студенти побачили площу Марії Терезії, собор Святого Стефана, Ратушу, Парламент та Віденську оперу. Кульмінацією мандрівки стало відвідання блискучих палацових комплексів Шенбрунн та Бельведер з їх старовинною архітектурою, парками з фонтанами та водограями. Дивовижне враження справив на екскурсантів будинок Гундертвассера, якого ще називають австрійським Ґауді. 

Справжньою родзинкою нашої подорожі стала вечірня прогулянка на кораблику, яка відкрила по-новому вже відомі краєвиди Будапешта. Саме з палуби можна було роздивитися приховані яскраві декорації міста та загадати омріяне бажання, пропливаючи під мостами через Дунай. Романтична архітектура будівель Угорського парламенту, Рибалького бастіону, Будайської Фортеці та Цитаделі не змогла нікого залишити байдужим.

Вихідні промайнули швидко, студенти повернулися додому з великою кількістю гарних світлин та ще більшою кількістю яскравих емоції від трьох європейських столиць. Окрім естетичної насолоди та моря вражень студенти здобули чималий багаж знань і практичних навичок, які обов’язково стануть в нагоді у майбутній професійній діяльності.

 Діляться враженнями від мандрівки студентки групи ІІ ТЛД Зима Юлія та Анастасія Хіміч: «Наша подорож до Праги, Відня і Будапешта була для нас неймовірним культурним досвідом. Кожне місто вразило нас своєю унікальною атмосферою та архітектурною красою. Ця поїздка стала для нас справжнім» «вау-моментом»!!! Ми щиро вдячні всім, хто був з нами поруч, а також тим, хто доклав зусиль для організації цієї чудової мандрівки. Дякуємо!!!»

«Це була чудова поїздка, яка залишила незабутні враження та емоції. Гарна архітектура, затишні вулички, комфортна атмосфера та прекрасні люди поруч» Еліна Алексеєва.

«Хотіла б поділитись своїми враженнями від поїздки. Це було неймовірно, незабутні емоції та прекрасні люди поруч, без яких ця поїздка не була б такою цікавою та сповненою емоцій. Фраза «ЦЕ МОЄ ОДІАЛО» запамʼяталась мені надовго, тож дуже дякуємо нашій адміністрації за таку поїздку, але хотілось б, щоб це не була остання наша подорож☺» – Юлія Опаленик.

Ксенія Головнич студентка І ГРС/Т: «Дуже Вам дякую за цю поїздку, все дуже сподобалося, надіюся в майбутньому будуть класні тури та ми зможемо  відвідати ще більше країн. Дякую за приємну компанію та сам тур, незабутні враження. Дуже сподобався автобус та сам готель, все було на вищому рівні, міста та екскурсії були неперевершені, дякуємо Вам!»

«Готична архітектура, картини епохи Ренесансу, затишні вулички, величні статуї, кришталево чиста річка, чудесний міст, багато зелені і позитивний настрій в дорозі! Щастя є,  і воно – в подорожах! Вдячна коледжу за нагоду побачити цей прекрасний світ ❤ Хочу ще!☺» – Випускниця коледжу Олександра Сливканич

Шкирта Катерина І ПТ: «Подорож до Будапешта, Відня і Праги була неймовірною: захоплюючі історичні пам’ятки, чарівні вулички та багата культурна спадщина цих міст створили незабутні враження. Дякуємо коледжу!»

Маріна Марина ІІ ОО: «Дужеее сподобався тур! Всі країни неймовірні) Чекаємо ще такої подорожі»

Мирослава Гливка І ФБС: «Враження від  екскурсії чудові) все дуже сподобалося, було дуже цікаво та весело!»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*