Навчальна практика зі спеціальності ФБС

З 12 по 24 червня 2023 року студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньої програми «Фінанси і кредит» проходили навчальну практику зі спеціальності.

Під час практики студенти навчалися оформляти первинні облікові документи, регістри бухгалтерського обліку: прибуткові та видаткові касові ордери, товарні звіти, складати банківські документи та обробляти виписки банку, робити записи в головну книгу та інші операції.

Після виконання програми навчальної практики студенти навчилися працювати із первинними документами та нормативно-правовою базою, використовувати сучасні джерела економічної, фінансової, соціальної, управлінської, облікової інформації для складання службових документів та аналітичних звітів, працювати з основним офісними програмним забезпеченням, зокрема Word та Excel, використовувати аналітичний та методичний інструментарій для обґрунтування економічних рішень.

Також студентами підготовлено відеозвіт з проходження практики, який можна переглянути на нашому youtube-каналі за цим посиланням.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*