ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ” ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ”

У рамках ознайомчої практики «Вступ до фаху» здобувачі фахової передвищої освіти ІІ курсів спеціальності «Підприємництво та торгівля» ОПП «Товарознавство і логістична діяльність», ОПП «Підприємництво та торгівля» ВСП «УТЕФК ДТЕУ» відвідали ужгородські підприємства ПрАТ «Ужгородська швейна фабрика», ТОВ «Епіцентр-К», ТОВ «Сільпо-ФуД».

Директор ПрАТ «Ужгородська швейна фабрика» Мирослава Каламуняк ознайомила здобувачів фахової передвищої освіти з українським брендом жіночого одягу ТМ Парада. Автори ТМ Парада прагнуть завжди бути на висоті та розвивати ринок made in Ukraine, демонструвати, що одяг зроблений в Україні є якісним, доступним, і зроблений зі смаком. Фахівці у своїй роботі використовують сучасні технології, якісну фурнітуру та тканини, які додають стилю одягу ТМ Парада яскравої завершеності.

Менеджер з персоналу ТОВ «Епіцентр-К» Йолана Лебедєва провела екскурсію у ТЦ «Епіцентр», який знаходиться по вулиці Баб’яка, 7/1, в якому розміщені відділи, що спеціалізуються на створенні затишку в оселі. Студентам було цікаво дізнатися про оновлення асортиментної лінії, особливості приймання  та розміщення товарів в процесі складування та надання різноманітних послуг покупцям.

Заступник керуючого супермаркетом «Сільпо» Марина Габор ознайомила здобувачів освіти з тим, як компанія підтримує, об’єднує і мотивує своїх працівників, та ставить гостей (лише так називають покупців) у центрі торгового бізнесу. Студентів запросили приєднуватися до 27000-ї команди торговельної мережі «Сільпо» .

Адміністрація та викладачі коледжу Тамара Партика, Інга Дворовчик вдячні керівникам підприємств за надану можливість формування компетентностей майбутніх фахівців.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*