“Організація дозвілля і анімаційних послуг ” очима студентів

Нещодавно студенти l ГРСБ (11) та ll ГРС/Т курсів, спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” та “Туризм і рекреація” разом з викладачем Людмилою Пинзеник і за сприяння адміністрації коледжу, провели навчально-пізнавальні, екскурсійні та практично-анімаційні заходи “візитівками” міста Ужгород, якому сьогодні —1131 рік!

Студенти відвідали музей-кафе “Під замком” (власник Ю. Руснак ).

Бутик-готель “Villa P” (власник А. Панов, адміністратор п. Світлана).

Музей-садибу художника А. А. Коцки (директор О. Мясищева, старший науковий співробітник- В. Червеняк).

Історико-архітектурну пам’ятку — Кафедральний Собор (екскурсія від І. Удут, семінаристів).

Висловлюємо Вам щиру вдячність за гостинність, співпрацю, духовне збагачення і бажання передати досвід майбутнім спеціалістам готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації.

Презентації і відгуки від студентів

Авторки відеорядів:

Анастасія Серемчук:

Ольга Романчук:

Діана Коржук:

Ольга Романчук:
…В музеї А. А. Коцки ми дізналися про життя та діяльність відомого художника, роздивилися відомі картини. Старший науковий співробітник Валентина Червеняк розповіла нам про долю художника, його життєвий шлях. Нашій групі було дуже цікаво слухати її розповідь, зокрема, особливо мені, дуже сподобалася картина Андрія Коцки, яка залишилася недописаною…На картині чарівна палітра кольорів, красиві краєвиди природи.
Далі наша маленька подорож продовжилася до готелю”Villa-P”. Адміністратор готелю — п. Світлана розповіла нам про історію готелю, показала номери, винний погріб, в якому є різни види вин. Адміністратор розповіла нам про особливості роботи в якості адміністатора .

Цікава і не забутня зустріч відбулась у музеї – кафе “Під замком” в пана Юрія Руснака. Під час перебування в кафе ми ніби перенеслися в ті далекі роки, адже цьому закладу більше ніж 100 років і власник п. Юрій працює 37 років…… Там панує така атмосфера, яку неможливо передати словами. Разом з Людмилою Миколаївною ми поспівали пісні, дізналися історію створення кафе, секретами ведення готельного бізнесу і створення саме такого інтер’єру і атмосфери, де хочеться перебувати і приходити ще і ще…
Також нам пощастило побувати в Кафедральному Соборі на Дні відкритих дверей! Це було неймовірно! Дякуємо священнослужителям, зокрема Іштвану Удут за цікаву розповідь.
Людмило Миколаївно, ми щиро дякуємо Вам за організацію Програм Дозвілля для нас, чай в “Сиро-Вина” з котиком! Було дуже цікаво!

Марія Герич:

Хочу поділитись своїми враженнями про музей художника А. А. Коцки, який ми відвідали на “Організації дозвілля”. Як тільки я зайшла в музей, то побачила гарні малюнки та вирізки з газет, це все супроводжувалося біографією самого автора, в честь чого був створений музей. В музеї було багато дивовижних картин, старого майна, та інших речей художника. А що насправді мене вразило, що заставило мою кров застигнути на декілька секунд — то це пензлики, якими вже давно ніхто не малював, засохлі краски, крісло, на якому вже давно ніхто не сидів….. та сама картина, точніше, не домальована….. Мазки фарби на полотні, непрокрашені міста, палітра красок які ще не були викорастані, і можна тільки фантазувати, що автор хотів домалювати, до нещасного момента в житі. Я вважаю, що саме ця картина сама недооцінена з всіх що є в музеї.
Я дуже вдячна працівникам музею -директору Олені Мясищевій та пані Валентині Червеняк, які є Берегинями музею і Вам Людмило Миколаївно, за можливість побачити такі дивовижні картини і дізнатись про видатних Закарпатьських авторів.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*