Зустріч з менеджером  відділу по роботі з персоналом гіпермаркету «Епіцентр К»

Йолана Лебедєва, менеджер з персоналу ТОВ «Епіцентр–К» продемонструвала здобувачам освіти ІІ курсів спеціальності «Підприємництво та торгівля» презентацію торговельної діяльності гіпермаркету, розповіла про інновації в організації торгівлі: маркетплейс Епіцентр, Foodmarket, інтернет торгівлю, мультибрендові магазини та логістичну діяльність в мережі. Ознайомила студентів з особливостями організації та проходження практики, запропонувала офіційне працевлаштування неповнолітнім здобувачам освіти поза навчальним процесом та під час канікул.

Тривала співпраця нашого навчального закладу і ТОВ «Епіцентр –К», забезпечує практичну підготовку здобувачів освіти та  виконання програми практики.

Викладачі фахових дисциплін відділення підприємництва та торгівлі долучилися до обговорення змісту програм практичної підготовки, рецензентом яких є Йолана Лебедєва.

ВСП «Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» висловлює щиру подяку керівництву ТОВ «Епіцентр –К», зокрема менеджеру відділу по роботі з персоналом гіпермаркету за сприяння в практичній підготовці та проведення цікавого заходу для здобувачів освіти коледжу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*