Круглий стіл на тему: “Твоє майбутне залежить від тебе”

10.10.2024 року заклади освіти: ВСП “УТЕФК ДТЕУ” та УТЕІ ДТЕУ на базі практики готелю “Дружба” провели засідання круглого столу на тему “Твоє майбутне залежить від тебе”.

Мета заходу: профорієнтаційна робота та мотивація до навчання з метою формування професійних навичок у галузі знань 07 Управління та адміністрування.

В роботі круглого столу взяли участь здобувачі освіти спеціальностей: 071 “Облік і оподаткування”, 072 “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок”, 076 “Підприємництво та торгівля”, заступниця директора з навчально-педагогічної роботи УТЕІ ДТЕУ Наталія ВАСИЛИХА, завідувачка відділення обліку та фінансів ВСП “УТЕФК ДТЕУ” Світлана ГОЛУБКА, завідувачка відділення підприємництва та торгівлі ВСП “УТЕФК ДТЕУ” Ганна ДЕНЧИЛЯ-САКАЛЬ, викладачі фахових дисциплін Степан НОСА, Леся РИБАКОВА, а також запрошені гості та роботодавці: ФОП Неля СТАРОСТА – заступниця директора по розвитку Консалтингової компанії FORBECT та Олександр ІГНАТ – ФОП, доцент кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі.

Учасники Круглого столу обговорили можливості майбутнього працевлаштування випускників, компетентності, якими повинен володіти конкурентоспроможний фахівець на ринку праці, переваги та недоліки сьогодення.

На завершення зустрічі учасники Круглого столу щиро подякували гостям за цікаву зустріч, висловили свої побажання та сподівання на подальшу співпрацю.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*