Цикл загальної підготовки
Цикл професійної підготовки
9. | Інформаційні системи та технології в готельному господарстві |
10. | Бухгалтерський облік |
11. | Організація та технологія обслуговування в готелях |
12. | Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства |
13. | Будівлі і обладнання в готелях |
14. | Санітарія і гігієна в готелях |
15. | Економіка ЗГРГ |
16. | Стандартизація в готелях |
17. | Основи менеджменту |
18. | Професійний етикет |
19. | Основи маркетингу |
20. | Організація дозвілля в готельному господарстві |
21. | Географія туризму |
Вибіркові компоненти ОП
1.1 1.2 | Іноземні мови спеціальності Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
2.1 2.2 | Основи туристичної діяльності Спеціалізований туризм |
3.1 3.2 | Барна справа Організація роботи сомельє |