ОПП 2022р. “Готельно-ресторанна справа” за спеціальністю “Готельно-ресторанна справа”

Цикл загальної підготовки

1.Історія України
2.Українська мова (за професійним спрямуванням)
3.Культурологія
4.Основи правознавства
5.Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
6.Інформатика та комп’ютерна техніка
7.Економічна теорія
8.Безпека життєдіяльності і основи охорони праці

Цикл професійної підготовки

9.Інформаційні системи та технології в готельному господарстві
10.Бухгалтерський облік
11.Організація та технологія обслуговування в готелях
12.Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства
13.Будівлі і обладнання в готелях
14.Санітарія і гігієна в готелях
15.Економіка ЗГРГ
16.Стандартизація в готелях
17.Основи менеджменту
18.Професійний етикет
19.Основи маркетингу
20.Організація дозвілля в готельному господарстві
21.Географія туризму

Вибіркові компоненти ОП

1.1
1.2
Іноземні мови спеціальності
Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням)
2.1
2.2
Основи туристичної діяльності
Спеціалізований туризм
3.1
3.2
Барна справа
Організація роботи сомельє