ОПП 2023р. “Виробництво харчової продукції” за спеціальністю “Харчові технології”

Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності

1.Історія України
2.Економічна теорія
3.Основи правознавства
4.Культурологія
5.Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
6.Теоретичні та прикладні основи неорганічної і органічної хімії
7.Фізична та колоїдна хімія
8.Аналітична хімія
9.Безпека життєдіяльності і основи охорони праці
10.Інформатика та комп’ютерна техніка
11.Українська мова (за професійним спрямуванням)
12.Економіка підприємства
13.Екологія

Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності

14.Загальні технології харчових виробництв
15.Гігієна та санітарія харчових виробництв
16.Основи фізіології та гігієни харчування
17.Товарознавство харчових продуктів
18.Процеси та апарати харчових виробництв
19.Технологія виробництва кулінарної продукції
20.Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
22.Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
23.Технологія борошняних кондитерських виробів
24.Біохімія
25.Облік і звітність
26.Закарпатська кухня
27.Устаткування закладів ресторанного господарства

Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти)

1.1Мікробіологія харчових продуктів
2.1Основи підприємницької діяльності
3.1Вища математика
4.1Ресторанний сервіс
5.1Психологія та етика бізнесу
6.1Соціологія
7.1Інформаційні технології в професійній діяльності
8.1Охорона праці в галузі та цивільний захист
9.1Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням)
10.1Барна справа