ОПП 2022р. “Виробництво харчової продукції” за спеціальністю “Харчові технології”

Цикл загальної підготовки

1.Історія України
2.Економічна теорія
3.Основи правознавства
4.Культурологія
5.Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
6.Теоретичні та прикладні основи неорганічної і органічної хімії
7.Фізична та колоїдна хімія
8.Аналітична хімія
9.Безпека життєдіяльності і основи охорони праці
10.Інформатика та комп’ютерна техніка
11.Українська мова (за професійним спрямуванням)
12.Економіка підприємства
13.Облік і звітність

Цикл професійної підготовки

14.Загальні технології харчових виробництв
15.Гігієна та санітарія харчових виробництв
16.Основи фізіології та гігієни харчування
17.Товарознавство харчових продуктів
18.Процеси та апарати харчових виробництв
19.Технологія виробництва кулінарної продукції
20.Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
22.Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
23.Технологія борошняних кондитерських виробів
24.Біохімія

Вибіркові компоненти ОП

1.1
1.2
Устаткування закладів ресторанного господартсва
Обладнання харчових виробництв
2.1
2.2
Основи підприємницької діяльності
Менеджмент підприємств ресторанного господарства
3.1
3.2
Закарпатська кухня
Етнічні кухні
4.1
4.2
Естетика у закладах ресторанного господарства
Ресторанний сервіс
5.1
5.2
Мікробіологія харчових продуктів
Мікробіологія харчових виробництв