Цикл загальної підготовки
Цикл професійної підготовки
14. | Загальні технології харчових виробництв |
15. | Гігієна та санітарія харчових виробництв |
16. | Основи фізіології та гігієни харчування |
17. | Товарознавство харчових продуктів |
18. | Процеси та апарати харчових виробництв |
19. | Технологія виробництва кулінарної продукції |
20. | Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства |
22. | Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції |
23. | Технологія борошняних кондитерських виробів |
24. | Біохімія |
Вибіркові компоненти ОП
1.1 1.2 | Устаткування закладів ресторанного господартсва Обладнання харчових виробництв |
2.1 2.2 | Основи підприємницької діяльності Менеджмент підприємств ресторанного господарства |
3.1 3.2 | Закарпатська кухня Етнічні кухні |
4.1 4.2 | Естетика у закладах ресторанного господарства Ресторанний сервіс |
5.1 5.2 | Мікробіологія харчових продуктів Мікробіологія харчових виробництв |