Ужгородський торговельно – економічний коледж Київського національного торговельно – економічного університету провів Міжнародний студентський фестиваль «Карпати – Фест – 2014», який відбувся 26 вересня 2014 на території музею – ресторану «Деца у нотаря». Ініціювали і організували фестиваль директор коледжу Л.І. Павлюк та заступники директора Г.М. Данко , М.В. Кіяк, С.М. Волощук.
Сім команд готували в казанках на відкритому вогнищі бограч. Сприяли хорошому настрою учасникам фестивалю студенти коледжу, які підготували патріотичну концертну програму.
Коледж представляли студенти спеціальностей : «Виробництво харчової продукції» – дві команди, «Туристичне обслуговування» – одна команда. Готували бограч також студенти спеціальності «Харчові технології та інженерія» Ужгородського торговельно – економічного інституту КНТЕУ; Мукачівський державний університет, кафедра готельно – ресторанної справи, – одна команда. Дві команди зі Словакії студенти STREDNІСН ODBORNІСН ŠKOL OBHODU A SLUŽIEB – PREŠOV, RIMAVSKA SOBOTA.
Спонсори : Чучка Павло Павлович – директор музею – ресторану «Деца у нотаря», ГК «Олімп» – директор Стрижак Д. Т.; торговий центр «Дастор – директор Горват Р.І.; супермаркет «Вопак» директор Сарай Р.Д. .
Журі: Чучка Павло Павлович – поет, ресторатор ; Варга Яцинт, випускник нашого навчального закладу, шеф кухар ресторану «Олд Контетинент»; Марек Гайдош – голова клубу кухарів Словакії.
Всі учасники фестивалю отримали медалі, подарунки та дипломи переможців в номінаціях : «Оригінальна рецептура», «Професійна презентація», «Висока фахова культура», «Кухарське мистецтво», «Кулінарний сервіс», «Креативна технологія».
Leave a Reply