Свято, якого немає у жодному календарі

30 січня 2015 року відбулося свято, якого немає у жодному календарі – воно буває лише раз у житті кожної людини. Але не зважаючи на це, в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день закінчення коледжу. Випускниками стали студенти таких спеціальностей: «Виробництво харчової продукції» (55 студентів денної форми навчання та 33 студенти заочної форми навчання), «Готельно-туристичне обслуговування » (49 студентів денної форми навчання та 27 студентів заочної форми навчання).
     За результатами навчання та державних іспитів Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою отримали 5 студентів денної форми навчання спеціальності «Виробництво харчової продукції»: Ситар Віктор, Галамба Михайло, Івановчик Богдана, Петрунь Аліна, Сіярто Андреа; 4 студентів денної форми навчання спеціальності «Туристичне обслуговування»: Голубка Аліна, Кохан Каріна, Хабаль Мар’яна, Штефко Олександра; та 1 студентка денної форми навчання спеціальності «Готельне обслуговування» Гаврилко Христина.            
     Від імені всіх батьків сьогодні хочеться подякувати дирекції коледжу, академнаставникам випускних груп, всім викладачам за терпіння, щирість, доброту, за благородний труд.  
     Дякуємо батькам за турботу про своїх дітей, за виховання.
     Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками УТЕК КНТЕУ. Про кожного з вас можна сказати дуже багато приємних слів, адже за роки навчання в коледжі ви показали себе всебічними особистостями.
     Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і викладачів – вічні, як рідна земля, напутні слова, які додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього життя.
     У добру путь наші дорогі випускники, бажаємо вам  успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*