З 30 березня по 03 квітня 2015 р. у коледжі відбувся тиждень фінансово – економічних дисциплін.

У понеділок 30 березня відбувся перегляд фільмів на економічну тематику «Формула обману» та «Теорія грошей».
У вівторок 31 березня проведено конкурс студентських стіннівок на фінансово-економічну тематику.

В конкурсі взяли участь авторські колективи груп: І ТМС (11 кл) – «Інфляція», ІІ ОД – «Валютний гаманець», ІІ ГО – «Економіка», ІІ ФК А – «Життя в кредит», ІІ ФК А – «Доларове дерево», ІІ БО – «Рушійною силою змін в країні є кожен з нас», ІІІ ФК А – «Реалії сьогодення», ІІІ ФК Б – «Фінанси», ІІІ ОД – «Гроші».
Викладачі, адміністрація та представники студентських груп оцінили стіннівки. Назви та тематика вражають різноманітністю та навантаженням – серйозним, фахово-спрямованим та гумористичним. Добірки супроводжуються малюнками, вирізками з друкованих видань, різними валютами та монетами.

Переможцями конкурсу стали стіннівки:
1 місце – «Валютний гаманець»
2 місце – «Рушійною силою змін в країні є кожен з нас» та «Реалії сьогодення»
3 місце – «Фінанси» та «Гроші».

У вівторок-четвер студентами Соханич Оксаною, Пецкович Анастасією та Чубирка Ренатою, за допомогою викладачів циклової комісії Слабак Т.І., Конкус Ю.М., Мешко Г.В., підготовлено та зачитано інформаційні повідомлення по радіо на теми «Гроші правлять нами», «Цікавинки світу економіки», «Стан та розвиток економіки на сучасному етапі».
Фінансово-економічний квест для студентів відділення «Економіки та підприємництва» проведено у середу 1 квітня викладачем Смочко В.Ю.
Викладач Тиховський В.Є. у четвер 2 квітня провів інтерактивну лекцію з теми «Здійснення банківських операцій в системі Інтернет-банкінг» для груп спеціальності «Фінанси і кредит».
У п’ятницю 03 квітня підведено підсумки конкурсу газет та квесту, нагороджено переможців.

Підготувала голова циклової комісії Смочко В. Ю, лаборант Хохрун В. Й.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*