Вступ до спеціальності

В Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ студенти спеціальностей: 5.03050801 «Фінанси і кредит» та 5.03050802 «Оціночна діяльність» проходили практику «Технології «Вступ до спеціальності»» з 01.09.15 по 04.09.15 р.

Вступ до спеціальності проводився під керівництвом заступника директора з навчально-виробничої роботи Данко Г.М. та викладачів: Смочко В.Ю. – голова циклової комісії фінансово-економічних дисциплін; Слабак Т.І. та Станчак Л.М.
Мета – ознайомлення студентів з особливостями майбутньої професії.
Студенти ознайомились з історією, традиціями та організацією навчального і виховного процесу в УТЕК КНТЕУ. Також їх ознайомили з системою Вищої освіти в Україні у контексті Болонського процесу.
03 вересня 2015 р. проводилась екскурсія студентів спеціальності 5.03050801 «Фінанси і кредит» в Управління Пенсійного фонду України в м.Ужгород Закарпатської області.
На початку екскурсії виступив начальник Управління Пенсійного фонду України в м.Ужгород Закарпатської області – Сухар Ганна Михайлівна. Вона розповіла про основні напрями діяльності фонду. Студенти ознайомилися із роботою відділень. Керівники та спеціалісти цікаво та детально розповідали чим займається підрозділ, його місце та роль у системі державних органів, про своїх колег, висококваліфікованих фахівців, якими пишається Управління Пенсійного фонду України в м.Ужгород Закарпатської області та багато яких, до речі, є випускниками нашого навчального закладу.
Одним із напрямків проведення вступу до фаху є максимальне поєднання у майбутньому теоретичних знань із практичними навичками, що досягається співпрацею з провідними фінансово-кредитними установами краю через практику, семінари, зустрічі з фахівцями – практиками та майбутніми роботодавцями.
У студентів спеціальності 5.03050802 «Оціночна діяльність» 03 вересня 2015 р. відбулася зустріч з оцінювачем приватної агенції ПП Бізнес-Експерт Степаном Васильовичем Носа, який лаконічно висвітлив інформацію щодо їхньої майбутньої професії.
В цей день також проводилась екскурсія з викладачем Слабак Т.І. в Районний відділ Державної виконавчої служби Ужгородського територіального управління юстиції. Екскурсію проводив заступник районного відділу Державної виконавчої служби Олександр Васильович Лукеча.
При проведенні підсумків були оцінені і враховані такі види робіт:
а) самостійні роботи по теоретичним питанням;
б) звіт по екскурсії;
в) проглянуті та обговорені студентські презентації;
г) виконана домашня робота, по вивченню наявності і розміщенню банківських установ у м.Ужгород;
д) заслухані анекдоти, підготовлені вирази, обговорені реферати, розглянуті кросворди на фінансово-економічну тематику;
е) перевірено зошит на наявність та охайність.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*