В рамках міжнародного XVII телерадіофестивалю «Мій рідний край» 10 вересня відбувся конкурс «Етноказанок» на території готельно-ресторанного комплексу «Камелот». Команда Ужгородського торговельно-економічного коледжу представляла Русинську Редакцію.
Під керівництвом майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальності «Виробництво харчової продукції» студенти коледжу: Віктор Росоха, Василь Спащук, Діана Гайданка зуміли смачно приготувати бограч та страви національної кухні: голубці, банош, грибочки, картопля печена з салом та бринзою, фанки, кіфлики, які пропонувалися дегустувати гостям фестивалю. Оформлення столу доповнювали композиція з овочів, фруктів та ягід, за, що й отримали І місце.
Leave a Reply