![1](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/1-1-637x381.png)
В рамках міжнародного XVII телерадіофестивалю «Мій рідний край» 10 вересня відбувся конкурс «Етноказанок» на території готельно-ресторанного комплексу «Камелот». Команда Ужгородського торговельно-економічного коледжу представляла Русинську Редакцію.
Під керівництвом майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальності «Виробництво харчової продукції» студенти коледжу: Віктор Росоха, Василь Спащук, Діана Гайданка зуміли смачно приготувати бограч та страви національної кухні: голубці, банош, грибочки, картопля печена з салом та бринзою, фанки, кіфлики, які пропонувалися дегустувати гостям фестивалю. Оформлення столу доповнювали композиція з овочів, фруктів та ягід, за, що й отримали І місце.
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/2.png)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/3.png)
Leave a Reply