Команда УТЕК «Шиковні сокачі – Спритні кухарі» прийняла участь у Кулінарному конкурсі фестивалі українських регіональних кухонь до Дня туризму-2015.
Організатор фестивалю Київський національний торговельно – економічний університет. Завдяки майстрам виробничого навчання Перебзяк Марії Михайлівні та Кіреш Вікторії Василівні наша команда отримала треті місця за приготування основих страв: 1. Шовдарь(окорок) по-гуцульськи, 2. Форель «Шипіт». Напій – Киселиця (Узвар) з яфинами.
Росоха Віктор,Спащук Василь,Гайданка Діана отримали бронзові медалі та сертифікати за участь. Нагороджував наших студентів ректор КНТЕУ, Президент Українського кулінарного конкурсу А.А. Мазаракі.
Leave a Reply