День правових знань

Важливою складовою частиною виховного процесу в коледжі є правове виховання студентів, що має на меті формування правової культури та правових знань, необхідних у повсякденному житті.

В рамках підготовки до відзначення 100-річчя з часу заснування закладу, напередодні Дня юриста відбулася зустріч студентів спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Готельного обслуговування», «Туристичного обслуговування» з юристами. До студентів завітали Владислав Товтин – головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та Сергій Павлюк – головний спеціаліст юридичного відділу апарату Закарпатської облдержадміністрації.
Вони ознайомили студентів із основами адміністративної та кримінальної відповідальності, судовою системою України. Виступи юристів супроводжувалися переглядом відповідних кінофільмів. Наприкінці зустрічі була проведена юридична вікторина, в якій кращими знавцями права вияились студенти ІІІ курсу спеціальності «Туристичне обслуговування».
Захід пройшов змістовно і студенти переконались у тому, що правові знання є дуже важливими для майбутніх спеціалістів. Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку юристам Товтину В. і Павлюку С. за допомогу у правовому вихованні студентів та запрошує їх до подальшої співпраці.

DSC02674.JPG

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*