Тиждень готельно-туристичних дисциплін

Тиждень готельно-туристичних дисциплін в УТЕК КНТЕУ проводиться традиційно у вересні. У ньому беруть участь всі академічні групи спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування». Цього року заплановані заходи трішки вийшли за межі календарного тижня і зайняли всю третю декаду вересня (з 19.09 по 30.09.). Всі заплановані заходи були приурочені до 100-річчя навчального закладу.

Розпочався тиждень 19.09. пішим походом на полонину Руну студентів групи 4 ТО разом з викладачами Медяник А.М, Бабич Л.С. та майстрами виробничого навчання Федоровою О.І., Данко В.В.

На протязі всього тижня проходив конкурс туристсько-краєзнавчих стінгазет на тему «7 див Закарпаття» (для студентів груп 1 ГО, 1 ТО), «7 див України» (для студентів груп 2 ГО, 2 ТО), «7 див світу» (для студентів груп 3 ГО, 3 ТО, 4 ГО, 4 ТО). Переможцем конкурсу стала стінгазета групи 3 ГО (академнаставник Раті О.Л.) з філософською відповіддю на питання «Що ж таке 7 див світу?»
Великий резонанс серед студентів викликав конкурс «Фото наше – «сomment» Ваш». Цілий тиждень (з 21.09 по 25.09) студенти мали можливість змагатися у написанні влучних і веселих коментарів до фотографій вибраних викладачами. Переможцем у цьому конкурсі (по кількості та якості написаного) стала група 4 ГО (академнаставник Фречка О.В.)
23.09. було проведено пізнавально-туристичний квест «Рідне місто моє». Даний вид змагань проводиться серед студентів спеціальностей «Готельне обслуговування» та «Туристичне обслуговування» втретє. Уже традиційною стала участь у квесті команди УТЕІ КНТЕУ. Переможцем конкурсу стала команда ІІІ ТО (академнаставник Канчі В.М.). Також свій солодкий приз отримала група 1 ГО (академнаставника Павлик В.З) як найактивніша студентська група, яка приймала участь та проявляла ініціативу у всіх анонсованих заходах.

26 – 27 вересня в Ужгороді проходила туристична виставка
«Тур Євро Центр Закарпаття 2015». Студенти груп 2 ТО, 3 ТО, 3 ГО прийняли активну участь у представленні нашого навчального закладу на найвищому рівні.
28 вересня викладачем Лупич О.О. та студентами групи 3 ТО було підготовлено та проведено радіохвилинку на тему «Цікавинки туризму».
30 вересня студенти груп 2 ТО, 3 ТО та викладачі Медяник А.М., Пинзеник Л.М., Бабич Л.С., Соловей А.І., Чедрекі М.Й., майстер виробничого навчання Федорова О.І. здійснили навчально-пізнавальну екскурсію до Воєводина.

fNnw-g8_Dms.jpg

Під час святкування тижня для груп 2 ГО, 3 ГО та 4 ГО було проведено цілий ряд виробничих екскурсій до готельно-туристичних комплексів «Богольвар», «Деренівська купіль», «Термалстар» та до готелів «Унгварський», «Олімп», «Ужгород», «Олд континент».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*