Тематичний тиждень

З 12 по 16 жовтня 2015р. в УТЕК КНТЕУ відбувся тиждень технологічних дисциплін. Який традиційно проводиться в жовтні на передодні Дня працівника харчової промисловості. Цього року тематичний тиждень проводився в рамках святкування 100-річчя навчального закладу.
Студенти мали можливість зустрітися з випускниками закладу, що досягли певного кар’єрного росту та здобутків у даній галузі. Зокрема, Петрулинець Наталія Василівна, технолог готельно-ресторанного комплексу «Олд Континенту» поділилася з студентами коледжу своєю формулою успіху.

Для ознайомлення зі спеціальністю студенти ІІ ВХП «А» курсу провели тематичну виховну годину на тему «Етикет та поведінка за столом».

Руками студентів ІІІ ВХП «Б» курс проведено виставку-продаж борошняних кондитерських виробів

Старшокурсник Готра Віктор провів майстер клас по приготуванню суші з різними начинками. Завдяки чому студенти ІІ та ІІІ курсу отримали можливість самостійно оволодіти мистецтвом приготування цієї екзотичної страви.

З можливістю подальшого працевлаштування багато студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» отримали можливість проходити навчальні тренінги на базі підприємства «Фан-Фан». В рамках проведення тематичного тижня було проведено ряд екскурсій, зокрема в ТРК «Воєводино», на сироварню в монастир с.Ракошино та дегустаційний зал «Шардоне».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*