В УТЕК КНТЕУ відбулася презентація книги «Готельна справа в Україні в кінці ХХ – на початку ХХІ століття».

Особливо приємною ця подія стала ще й тому, що її автором є один з найкращих випускників спеціальності «Організація туристичного обслуговування» Іван Тимофеєв.

Книга містить інформацію, яка стосується історії розвитку готельної справи в Україні і представляє читачам оцінку попереднього і аналіз сучасного стану розвитку українського готельного господарства. Автор окреслює готельне господарство як основу функціонування туристичної галузі, описуючи головні властивості та методи управління в готельному господарстві, а також чинники, які впливають на розвиток готельного бізнесу.

Особливу увагу автор звернув на проблеми і тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні. Детально був представлений сучасний стан розвитку готельної справи України, який надав змогу глибоко проаналізувати його еволюційні процеси. Також були запропоновані можливі шляхи вирішення проблем з якими зіштовхнулась готельна справа. Такі розв’язання були представлені, опираючись як на вже існуючих виданнях, так і на власних міркуваннях і досвіді автора.
Інноваційність цієї книги полягає в тому, що автор перший піддає аналізу вплив політично-економічної ситуації України на готельний бізнес.
На презентації Іван Тимофеєв розповів про свою працю над книгою, а також поділився з присутніми своїми планами щодо написання інших книг на готельно-туристичну тематику.
Дуже цікавою для студентів була розповідь автора книги про особливості організації навчального процесу на спеціальності «Туризм» у Польщі, а саме у Вищій Школі Туризмі і Екології в Сухій Бескидзькій, де він і продовжив своє навчання після коледжу. Студентів коледжу цікавила також організація практичного навчання, рівень знань іноземних мов, необхідний для вступу у Європейські вищі навчальні заклади.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*