Предметний тиждень готельно-туристичних дисциплін

Тиждень готельно-туристичних дисциплін в УТЕК КНТЕУ проводився з 23 по 30 вересня. В програмі тижня були заплановані різноманітні заходи.
Розпочався тиждень відвіданням студентами та викладачами ХV Міжнародної виставки «Турєвроцентр – Закарпаття 2016».
26 вересня студентами групи ІІ ТО та їх академнаставником Бабич О.С. була підготовлена цікава радіохвилинка «Мандруємо разом».
27 вересня відбувся конкурс професійної майстерності майбутніх фахівців готельно-туристичної індустрії, який проводився серед студентів І, ІІ та ІІІ курсів спеціальностей «Готельне обслуговування» та «Туристичне обслуговування».

Разом з конкурсом в актовому залі УТЕК КНТЕУ проходив ще один захід – «Тематичне сервування столів». В ньому прийняли участь усі групи спеціальностей «Готельне обслуговування» та «Туристичне обслуговування», а також представники двох груп УТЕІ КНТЕУ.

02

28 вересня студенти груп ІІ ТО, ІІІ ТО, ІV ТО та керівники туристичної групи Соловей А.І., Бабич О.С. та Федорова О.І. вирушили в одноденний похід на полонину Руну. Особливістю цього заходу було те, що він присвячений 70-річчю КНТЕУ та знятий на відео з висоти пташиного польоту.

03

30 вересня викладачами Домище-Медяник А.М., Пинзеник Л.М., Канчі В.М. для студентів груп ІІ ГО, ІІІ ГО та ІV ГО була організована навчально-пізнавальна екскурсія санаторно-курортними та туристичними комплексами нашого краю: «Термал Стар», «Деренівська купіль», «Золота Підкова».

04

На протязі тижня проводився конкурс стіннівок, присвячений 70-річчю КНТЕУ, а також студентський конкурс «Фото наше – «comment» Ваш».
Слід відмітити також роботу гуртка «Юні туристи-краєзнавці», учасниками якого є студенти груп студенти груп ІІ ТО ІІ ГО УТЕК КНТЕУ. Протягом предметного тижня вони провели дослідження та створили проект на тему «Маскарони міста Ужгорода». Разом зі студентами над проектом працювали керівник гуртка Федорова О.І та майстер виробничого навчання Данко В.В. Та на сьомому робота гуртківців не завершена: 1 жовтня на Закарпатті вперше проводився спортивний забіг «Гонка спритності», у якому і студенти-гуртківці виступили в ролі волонтерів.
Під час підведення підсумків тижня викладачами циклової комісії готельно-туристичних була відмічена висока активність та креативність усіх студентських круп, які приймали участь в організації та проведенні тижня.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*