Цікаві заходи до Дня європейських мов

26 вересня студенти коледжу долучилися до святкування Дня європейських мов, який не просто нагадує про те, що існує багато мов, але ще й спонукає їх вивчати. Цей день став нагодою відзначити важливість вивчення мов та поширити культурне багатство європейських країн.
Циклова комісія європейських мов разом зі студентами коледжу провела цікаві заходи та наголосила на необхідності вивчати іноземні мови.
Викладач англійської мови Павлюк Іванна Іванівна провела разом зі студентами других курсів спеціальності «Харчові технології» вікторину  “Whystudylanguages?” Студенти брали активну участь у команднихконкурсах: “Прапори європеських країн”,”Мандрівка до столиць країн”,”Європейська кухня”, вирішували ребуси, кросворди, презентували творчі проекти щодо важливості вивчення іноземної мови для їхньої спеціальності (кращими були презентації студентів Данко В., Чунту Ю., Сабо Р.).
Традиційно проводить заходи до Дня європейських мов викладач англійської мови Ремета Вікторія Іванівна. Разом зі студентами першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» були проведені конкурс мультимедійнихпрезентацій та брейн-ринг. Студенти із задоволенням брали участь у конкурсах, під час яких не тільки збагатили свої знання, а й проявили свою ерудицію та продемонстрували прагнення до подальшого вивчення мов.
Всі заходи були радісно сприйняті студентами та залишили масу позитивних емоцій. Сподіваємось, що святкування Дня європейських мов стане доброю традицією у нашому коледжі.

evr 1
evr 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*